Vi på Norrbottens Byggvaror

Läs mer om oss!

Företaget Norrbottens Byggvaror grundades så sent som februari 2017 av Robert Hansson och Christian Larsson, med vision om en bättre inomhusmiljö för alla. Med våra byggvaror skapar vi bättre inomhusmiljö genom att ventilera undergolven med det typgodkända systemet Nivell System. Vi säljer även Fuktspärrtekniks mekaniskt ventilerande matta perfekt när låg bygghöjd råder, då den endast bygger 8mm.

Vi har billigt lager, bra logistik och effektiv organisation samt ett smalt utbud av byggvaror. För dig som kund resulterar det i låga priser och bra och snabb hjälp till dina frågor. Vi satsar på kvalitet istället för kvantitet.

Vi hjälper många kommuner med att utreda lämpliga konstruktioner för att ventilera undergolv i offentliga byggnader så som skolor, förskolor osv. Fastigheter med platta på mark utan kapillärbrytande lager, klassas som riskkonstruktioner innan ventilation är på plats.

Medvetenheten hos kommuner och privatpersoner om fukt, mögel och gaser har blivit större vilket resulterat i att fler sätter in ventilerat undergolv. Då passar typgodkända systemet Nivell System utmärkt.

Christian Larsson

Christian Larsson

Mobil 070 551 38 44
christian@n-b-v.se

Robert Hansson

Robert Hansson

Mobil 070 313 59 77
robert@n-b-v.se

Ni hittar oss i Persön cirka 2 mil norr om Luleå

Norrbottens Byggvaror
Markskogsvägen 210
975 97 Luleå
Sverige

Epost info@n-b-v.se

Norrbottens Byggvaror