Husägare i Umeå har installerat ett Nivell System med ventilation. 

 

Förutsättningar 

Huset är från 60-70 talet med platta på marken utan isolerad betongplatta. Husägarna köpte huset och påbörjade renoveringen direkt själv. Paret är i 25 års åldern och händiga därför var monteringsarbetet något husägarna vill göra själva för att hålla ner alla kostnader. Norrbottens Byggvaror levererade Nivell System med ventilation. 

Såhär gick monteringen av Nivell System till

 Ekonomidelen och garaget utelämnades totala ytan med Nivell System 85 kvadratmeter

  • Husägarna rev ut gamla golvet och sanerade
  • Norrbottens Byggvaror levererade Nivell System, monterade ventilationen i undergolvet, samt gav husägarna en kurs i Systemet så golvet monteras på ett så proffsigt och enkelt sätt som är möjligt.
  • Husägarna monterade Nivell System med golvspånskiva själva
  • Norrbottens Byggvaror återkom efter cirka 2 veckor för att köra igång ventilationen, justera samt protokollföra. Idag är fastigheten inte längre en riskkonstruktion som medför att fastigheten har stigit betydligt i värde.

Vi på Norrbottens Byggvaror älskar att hjälpa människor. Det är väldigt kul när kunderna blir av med fukt eller luktproblem. Dessutom är inomhusmiljön viktig för att vi ska vara friska och inte råka ut för sjukdomar eller allergi, detta gäller speciellt våra barn som är extra känsliga.

Norrbottens Byggvaror kan även hjälpa dig även om du vill ha golvet monterat och klart hos dig. Vi har kontakt med snickare som är utbildade av Norrbottens Byggvaror i att montera Nivell System. Att ha en proffssnickare som är utbildad i systemet är självklart ett bra alternativ för alla som inte vill eller har möjlighet att snickra själva. 

 

Besök Nivell Systems hemsida

Nivell System Monteringsarbete

Påbörjat Monteringsarbete

– Reglar 45x45x3600 mm

– Plastskruvar 150 mm

– Isoleringsskivor 45 mm

Nivell System Montering Med Planlaser

Monteringsarbete, här använder husägaren en planlaser för enkelt kunna ställa in många Nivellreglar samtidigt. Fungerar även att använda vattenpass

Nivell System Klart Med Golvvärme

Färdigt golv med ventilationen. Här är hela golvet monterat och husägaren lägger in golvvärme i hela huset.

12 + 11 =

Adress och telefonnummer till Norrbottens Byggvaror

Läs mer om platta på mark Wikipedia